Пологи

Хочу поділитися враженнями від побаченого - Народжувала моя дружина в цьому роддомі. На зміні Незговоров Андрей ГеннадьевичЗаведующий родильного отделения с операционным блокомВрач акушер-гинеколог высшей категории- лікарі максимально байдужі , не приємні , коли робили укол дружині в спину ( обезбол ) анесастизіолог «вищої категорії»-Марченко Лариса ФедоровнаРазом з помічницею - почали розмовляти наче бидло - розмовляли під час процедури про проституток та хто з ким кохається , коли попросив зібрати увагу на процедурі і не відволікати дружину , так як їй і так важко- ( почали вести себе не адекватно )Дружина народжувала 16 годин - за ввесь цей час я постійно повинен був шукати лікарів щоб прийшли подивилися , приходили рідко десь раз 4 години і то якщо покликати за 2 години .Було враження що я приймав пологи , лікарі заміть підтримки , почали спілкування з обвинувачення наче дружина винна що вибрала саме цей роддом , слова конкретні не згадаю , але приблизно с той опери ( ти сама винна , терпи, це твої проблеми ) Також хочу додати , що в мене було враження що лікарі отримували задоволення від того що моя дружина страждала , мені дуже хочеться щоб такі люди не працювали лікарями , особливо там де народжується дитина на світ ! Це не все що я хотів тут написати , так як за 16 годин було дуже багато ситуацій , але якщо коротко вся зміна разом з завідуючим дуже , дуже погані і це я ще применшую .Під кінець я вже не витримав і почав скандалити тоді почали приймати роди .Єдина лікарка яка накладала шви моїй дружині Швец Татьяна Сергеевна дійсно молодець )

Темы: Розповіді про пологи


Теги: пологи

50 коментарів

  • Odri_yana 28 вересня 2023, 23:17 19

    Дякуємо, що зареєструвались на сайті, щоб повідати нам про проблемні аспекти діяльності у пологових будинках... Не засмучуйтесь, майже всі так народжують, та більшість у компанії лікарів, а не чоловіків))) Вас з поповненням у родині - це найбільше щастя!

  • Tovar4ik 28 вересня 2023, 23:37

    Дружина з немовлям вже вдома чи ще в пологовому?
    Дякую що розповiли, дiйсно теж таке бажання щоб такi лiкарi не працювали не тiльки в медзакладах а i в краiнi щоб таких не було.

  • Коментар видалено

  • Iolanta 29 вересня 2023, 00:17 8

    Такое отношение и разговоры о всякой лабуде при роженице - это не редкость. Для себя я это объяснила тем, что для каждой семьи рождение ребенка это событие нечастое, а у многих даже единственное в жизни. А для врача это всё обыденность, он этих родов видел тысячи, поэтому уже нет эмоций

  • 26 коментарів
  • Tovar4ik 1 жовтня 2023, 18:53 1

    @Zhadana Ну вы обратите внимание на свой переход с определениями про меня. Ой и логика у меня тяжёлая, ой и всё остальное тоже не очень...ой ой как же вам тяжело-тяжело, потому что всё что вы предъявили про меня - это не обо мне а это отголосок того что внутри вас, ну вы же взрослый человек и не понимаете что происходит с вами, но перекидываете с себя на меня то что чувствуете в себе. Отож у вас ваши категории придумали/обиделись, ну разберитесь в себе и с тем что чувствуете. Ну книжки почитайте, спросите у проф психолога что вам делать со своей тяжестью чтобы не приписывать своё состояние другому человеку.

  • Zhadana 2 жовтня 2023, 10:09

    @Tovar4ik Капець, ви важка людина))) Розсмішили зранку. Гарного вам дня!

  • Tovar4ik 2 жовтня 2023, 10:22 1

    @Zhadana Сделайте определения про себя, будьте честными с собой для начала, и вам не будет так тяжело)))

  • JuliaSha 29 вересня 2023, 07:33 19

    Папа, Вы сильно преувеличиваете. Роды это не приключения с розовыми единорогами. Я тоже рожала 16 часов в лучшем в Киеве роддоме. Со мной был постоянно муж и доктор, но страдала я не меньше Вашей жены. Если доктор будет каждые 5 минут заглядывать туда, легче женщине не станет.
    Если ребенок и мама здоровы после родов - это главный показатель профессионализма врачей.
    Правильно девочки пишут, для Вас роды событие, а для Врачей это обыденный рабочий процесс

  • Alenka_36 29 вересня 2023, 20:47 1

    Точно

  • iryna_b 29 вересня 2023, 08:37 1

    Місто і номер роддома зоть би вказали

  • JuliaLesnaya 29 вересня 2023, 09:05 15

    Стандартно новий користувач, вечірньо- ночний ефір, текст скопійовано, не відформатуватовано, а значить, для масового користування. Скоріше за все, автор не зайде більше)

  • Oceanlover 29 вересня 2023, 08:40 17

    Я в шоці з коментатрів, з виправдань бидло-лікарів. Тобто це нормально, що лікар хамло, бо в нього це буденність? Сама ноги роздвигала - сама винна, а потім сама нарожала - сама виховуй, а потім не прися з коляскою в магазин, в школу, в лікарню, ти херова мать бо в слінг посадила, тоді не годуй на вулиці, не годуй з пляшки, чого воно кричить дай йому по сраці. Та йдіть усі такі найух!
    Сподіваюсь, зараз вже все добре з вашою дружиною і дитиною. Мені пощастило з лікарями, ставились як до рідної. І це не за домовленістю, не з хабарем, а чергові бригади. Мабуть, у моїх лікарів це не буденність була. А про який пологовий ви говорите?

  • 6 коментарів
  • Julia_2014 29 вересня 2023, 15:11 6

    @Brend Операція, місцевий наркоз, 2 хірурга розмовляють про ремонт. Роблять роботу руками. Завдяки їм пацієнт ходить, значить робота зроблена якісно? Чи треба гробова тиша, бо я ж пацієнт і все чую????

  • Lynxx 30 вересня 2023, 14:05 2

    @Julia_2014 Могли б бути і чуйніше до пацієнта. Не гробова тиша, а, наприклад, слова підтримки.
    Про ремонт можна і пізніше поговорити.
    Безвідносно до кінцевого результату і якості роботи.

  • Julia_2014 3 жовтня 2023, 16:20 1

    @Lynxx Капец був би, якби жаліли і казали ой все буде добре... мені, наприклад, цього не треба. Так хоч мозок відволікається і не прислухаєшся до відчуттів, не малюєш собі картину "ой, мені тут зараз розріжуть, ой, зашивають..."
    І окремо завжди вдячна анастезіологам, які поруч і задають зовсім не по темі операції питання, якраз щоб відволікти мене від операції і прислуховування що там роблять

  • Azalia 29 вересня 2023, 15:46 9

    Никого автор темы не смущает ? Мужчина, якобы, зарегестрировался, обгадил врачей ( прям по именно) и исчез...

  • Zhadana 29 вересня 2023, 15:52 6

    та ніхто на нього не звертає увагу)

  • Riina 29 вересня 2023, 16:52 4

    Звернули)) ну і що, якщо тема така життєва?))

  • Mariia_k 30 вересня 2023, 00:07 1

    Та що тут довго шукати? прізвища швидко пробиваються гугл. 2 роддом. Як про кожний є хороші відгуки, а є і такі.

  • Marusia2002 1 жовтня 2023, 21:14 1

    Автор закинул тему и ушел в закат.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу