Дівчата, як ви пішли від аб’юзера

Привіт. Власне, питання говорить все.

щоб я не робила я всеодно не така. Глянула не так, посміхнулась не так, прибрала не так, не прибрала- бомжара смердюча. Зварила їсти один день норм інший день *хуйню якусь готую. Веду себе як істеричка.  Засмутилась- хвора на голову. Каже що мріє розвестись зі мною, але терпить через дітей. Каже, що є кращі за мене, каже що знайде ту, яка буде поважати, любити бо я все роблю не так або не достатньо.я себе вже так засмикала що й сама забула яка я справжня.Живу з цим  вже 7 років. 

до психолога зверталась і не до однооо- в мені кажуть в один голос що  всі проблеми не в мені, і не страшно бути самій аніж з оцим.

але я ніяк не наважуюсь .. І занятись собою і життя заграє новими фарбами.

А я покинути боюся, навіть образи коли обзиває при дітях мені боляче, я плачу, але нічого зробити не можу. Він знає що мене нікому захистити- і тому так.

пробувала піти- пішла, місяць сама протрималась- переслідував на роботу приходив, під квартиру зйомну- прослідкував де я, доганяв на колінах повзав, плакав, казав що дурень що мене прогавив, повірила....зійшлися- в перший же день- "шо, вздумала себе показати королєвою? " і по новому. Тепер боюся йти і по цій причині що знову дам слабинку і зійдемось і тільки людей смішити і себе позорити.

дівчат, хто йшов від аб'юзера, як ви то зробили? Де шукали підтримку? 

Темы: Хники


Теги: абюзер

113 коментарів

  • Iolanta 18 квітня, 00:29 14

    Ой, не знаю, это наверное, так убивает самооценку, что начинаешь верить в свою ненормальность и никому ненужность. Если вы обращались к психологу, может там и просить помощи найти в себе силы прекратить это.

  • Tovar4ik 18 квітня, 00:46 1

    А родители есть? Его? Ваши? Какие отношения у вас с родителями?

  • Drama 18 квітня, 07:30

    Мої батьки сказали щоб розбиралась сама в своїх проблемах от він і цим користується, знає що мене ніхто не захистить, я навіть пожалітись не можу батькам- одразу чую «закрий рот»
    Його батьки мене ненавидять і сказали це прямо ще що й діти якось підозріло на нього не схожі( насправді я родила свекра і свекруху- вони дуже схожі на них), свекри раді що він це все робить, бо вважають що я зажерлась а я іноді хочу допомоги потдому і з дітьми бо сама втомилась тягнути

  • Tovar4ik 18 квітня, 09:40

    @Drama Муж - он часто выпивает? Не сидит дома а больше с друзьями?

  • n_sale 18 квітня, 00:49 18

    По-перше нікого "кращого" він не знайде, бо такий покидьок і задарма нікому не треба.
    По-друге якщо переслідуватиме пишіть заяву на нього, чи погрожуйте здати тцк.
    Дієвих порад, нажаль, не маю. Але тримайтеся заради себе і дітей. Ви набагато краща від нього, а він хворий і за ваш рахунок самостверджується.

  • 3 коментаря
  • Ta_ta 18 квітня, 07:56 13

    @Drama Доречі, своєю поведінкою ви передаєте таку модель «сімʼї « своїм дітям. Ви хочете для них такого «щастя»? Оце вас має непокоїти більше ніж те, що він знайде якусь дурненьку. Ви його не виправите. А якби дійсно знайшов (що вкрай рідко буває), то це найкращий і наймирніший вихід з вашої ситуації.

  • Drama 18 квітня, 08:53

    @Ta_ta Блін і це я теж розумію.

  • Коментар видалено

  • Juliaa88 18 квітня, 01:07 8

    Не обращайте на него внимания. Не нравитесь, пусть уходит. Зачем вы для него что-то делаете. Пусть себе болтает, просто считайте его дурачком и все. Чего вы должны по сьемным квартирам с детьми болтаться. Научитесь его не слышать и заниматься своими делами

  • 3 коментаря
  • Ta_ta 18 квітня, 08:00 9

    @Drama Пля, не погоджує дитину, щоб вас образити? Вам ще треба якісь причини щоб піти назавжди? Та я б роздерла на місці! Вам дітей не шкода?

  • GlamKid 18 квітня, 09:32 1

    @Drama Я б після такого більше не спілкувалась з таким

  • n_sale 18 квітня, 10:25 1

    @Drama "раз вийшла повинна заслужити це все і пахати втричі більше" вибачте, ви живите в хоромах з якимось султаном?

  • Коментар видалено

  • 13 коментарів
  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Oceanlover 18 квітня, 07:13 10

    Це психологічне насилля. Звертайтесь до організацій допомоги жінкам від домашнього наслля, телефони довіри. Це зараз він словами вас б'є, потім будуть руки. Він слабак. Відчуває себе нікчемою, тому і вас хоче опустити на свій рівень. Або якщо впевнені, що здачі не дасть, гнобіть його його ж методами. Зламаєте йому самовпевненість, самоцінку, потім кинете. На слова типу "ти така-перетака, все не так робиш" скажіть що вче ви робите так як хочете, що він вам не вказує і взагалі вам вче одно на його думку. Буде огризатись - пошліть найух. Та і взагалі йдіть. Зможете ви все самі, куди вам діватись. І йому можете пригорозити, що не боїтеся піти і залишитись сама. "Да, королевою показати вирішила". Почне ображати, сміятися - байдужий погляд зробили. Чому вас взагалі турбує, що каже про вас ущербна якась особа? Це не любов. Теж можете сказати собі чи і йому, що дітям краще з щасливою матір'ю, а не в сім'ї, де її принижують. Спершу собі скажіть, що він вас не достойний, що ви все ртбите правильно і ні від кого не залежите.

  • 5 коментарів
  • Drama 18 квітня, 16:22

    @panya Ви молодець що пішли і тримаєтесьЯ не знаю як то коли мене люблять я на жаль цього не відчувала ніколи

  • Persona_de_viso 18 квітня, 17:35 3

    @Drama Ну вы же любите своих детей? Можете понять как это, когда тебя любят?
    А насчёт
    "І є якесь дибільні відчуття, що коли він піде і знайде якусь тупеньку в якої ні освіти нічого і яка зможе ним крутити, мене це буде дуже гризти я навіть не знаю чого в мене це дибільні відчуття." - это что, комплекс отличницы? Что-то вроде не справились с заданием, вы должна быть идеальной и т.д.? Примите себя со всеми недостатками и полюбите их и себя. Вы такая в мире одна, со всеми гранями характера - хорошими и плохими.
    Вас учили быть хорошей, теперь думаете, если делаете что-то нехорошее вас не будут любить? И внизу пишите, что дети вас любят безусловно.
    Чтобы понять как себя любить, найти то, что вас радует, восполняет, вдохновляет, дарит веру в себя, как раз и нужно оставлять давящее окружение и тяготящую атмосферу.

  • Drama 18 квітня, 18:04

    @Persona_de_viso Дітей дуже люблю, він на мене гримає за це що балую їх і не «виховую» і дозволяю на голову вилізти

  • Llizard 18 квітня, 07:43 5

    Не можете піти заради себе — подумайте про дітей. Вони в тому всьому ростуть і розвиваються. І вважатимуть, що це нормально, коли тато гнобить і принижує маму. Ну і Вам писали вище — так скоро і до рукоприкладства дійде, якщо йому вже мало буде Вас зачіпати словами й діями.

  • Tanyssshhhka 18 квітня, 07:44 12

    Я от одного не розумію - чого чекають жінки живучи з такими чоловіками ? Коли вб'є ? Коли покалічить ? Коли дітям психіку зламає ?
    Ну окей, Вам на себе все одно, Ви терпите, але ж є діти, ваші діти все чують і бачать , нащо це ?!
    Я просто не розумію .
    Можна зняти кімнату для початку і жити там поки з роботою налагодиться, можна за кордон поїхати...за що Ви тримаєтеся ?!
    Яке далі майбутнє у Ваших дітей ?
    Яка різниця кого він знайде ? Може і знайде .купа прикладів коли мужик одну б'є , другу на руках носить , ну то й що ...
    Є такий вираз : щаслива мама - щасливі діти , а у Вас тотальний жах .
    Я дивуюся, як одні жінки виборюють права на отримання однакових зп з чоловіками, працювати на рівних, мати повагу і тд, і в той же час в нас є ті хто живе от з такими :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

  • 23 коментаря
  • Коментар видалено

  • Nika_147 18 квітня, 23:00 2

    @Tanyssshhhka Не уверена, что мужа можно продать, пусть и по сниженной цене.
    Но идея меня заинтриговала.
    Надо объявление придумать.
    Главное, чтоб не получилось "такая корова (козел, наверное, правильнее) нужна самому...."

  • Tanyssshhhka 19 квітня, 06:46 1

    @Nika_147 :joy::joy::joy::joy::joy:

  • Коментар видалено

  • 7 коментарів
  • Rouse 18 квітня, 11:20 11

    @Lydmila408 Боится, значит уважает? Да вы тот самый абьюзер. Вам много душевных качеств просто не присущи. Вы не можете сравнивать себя с автором, потому что вы два совершенно разных человека.
    Обычно жертвами абьюза становятся хорошие, добрые, искренние, правдивые, справедливые, жизнерадостные девочки. Часто с синдромом отличныцы.

  • Rouse 18 квітня, 11:22 3

    Це як часто знецінюють стан хворих депресією. Плутають її з хандрою. Говорять та чого ти розклеїлась? Встала і робиш. То все в тебе через лінь.

  • Коментар видалено

  • Katusha 18 квітня, 07:51 6

    Ну взяла та і пішла, але зараз зробила б інакше, тоді напевно, були ще почуття і по іншому не змогла, а якби розлучалися сьогодні, то ще б і забрала все нажите в шлюбі і на прощання постукала б сковорідкою по обличчю))). Але я з тих, хто може довго терпіти та коли терпець уривається, то це жирна точка і кінець , а далі хоч на колінах, хоч погрози, що колишній тільки не витворяв, від погроз вчинити самогубство до погроз вкрасти дитину, але всі маніпулятори слабкі і воювати лоб в лоб вони не можуть. Пройшло майже 8 років, жодного разу не пошкодувала, хоча і було дуже важко з дитиною на орендованій квартирі і майже вся зарплата йшла на няню. Є така приказка, дасть Бог дитину, дасть і на дитину, багато хто трактує її неправильною і вважає, що дасть- це з неба посиплеться , але ні, це про можливості, зустрічі з хорошими людьми, силу все подолати.

  • kohanka666 18 квітня, 08:12 5

    Я вас розумію, це дуже важко - піти, коли тобі вже промили мізки і ти вже сумніваєшся сама в собі, хоча наче і розумієш все. Ще й без підтримки. Я була в схожій ситуації, але зробила радикально, поїхала в інше місто, і коли перестала його бачити і чути особисто, все як рукою зняло.

  • R9bina 18 квітня, 08:26 1

    Вам треба в собі опору шукати, ви маєте навчитися сама себе захищати, а не чекати , що хтось це зробить. З психологом в вас ще робота явно не закінчена

  • Drama 18 квітня, 08:57

    Та я вже замахалась бігати по психологах в мене аж 4 було і ніяк не можу знайти тутопору, або тупо не хочу.

  • GlamKid 18 квітня, 09:29 6

    @Drama Психолог не допоможе, якщо Ви там залишаєтесь. Психолог допомагає знайти рішення в собі, а Ви не міняєте ситуацію.

  • Drama 18 квітня, 12:10

    @GlamKid Ви праві

  • AnnaMihaylova 18 квітня, 08:30 1

    В первую очередь вам нужно полюбить себя и быть в себе уверенной!

  • EvgeniaEvgenia 18 квітня, 08:33 4

    Підтримку ніде не шукайте, лише в собі самій. Маєте твердо вирішити, що більше на таке не згодні. Ви ж сама себе не поважаєте, якщо дозволяєте так с собою поводитися. Вчіться поважати себе. Чи Вам ок, що діти живуть в такому? Що для них такий спосіб життя - нормальний. Що Ви їм закладаєте в майбутнє? Яку модель поведінки вони візьмуть з родини - терпіти чи пригнічувати? Лише вдумайтеся, вони будуть обирати собі таких же партнерів, хочете цього? Як ні, то в першу чергу заради дітей вже йдіть від нього і швидко.
    Я не теоретик, я проходила через це, з новонародженим на руках. І це було моє найкраще рішення:relaxed: Чого і Вам бажаю від всього серця:pray::heart:

  • optsale 18 квітня, 09:22 2

    Подпишитесь на Анну Богинскую. В Инстаграм или фб. Она периодически проводит эфиры , они бесплатные. Есть и платные программы, книги, уж я не знаю,что она там пережила,книг не читала
    Но эфиры бывают полезны даже просто для выставления личных границ и поднятия уверенности в себе.
    Просто нужно полюбить себя, знать что никакие походы на работу, мольбы и извинения - не принесут результата.
    Вы должны быть непреклонны, должны любить себя в первую очередь, потом детей и родителей, и где-то там на задворках вашего сознания существует какая-то чупакабра из прошлого,униженное ОНО.
    поработайте над силой воли. Просто полюбите себя, все заиграет новыми красками и все обязательно будет хорошо!!
    Есть много доступных материалов. Главное, не вестись на манипуляции абьюзеров.. она их как раз хорошо "разбирает на молекулы" и типажи.
    Послушайте.

  • Unitra 19 квітня, 23:34 1

    Поддержу. У нее все видео на вашу тему. Послушайте на досуге. Возможно придет понимание, что так не должно быть. Что вы у себя самая лучшая, единственный человек, который с рождения и до смерти рядом. Вы всегда должны быть на первом месте. Потом дети. Потом мужчина. И не всем нужен мужчина для счастья, не всем дети. Лишь вы одна важны.

  • Marina_Gifts 18 квітня, 09:24 1

    Автор, ключевой вопрос: а что по финансам? Может вы не уходите, потому что материально не знаете , потяните или нет? Знаю одну особу, не уходит, потому что тоже родители открестились , а она не потянет съем квартиры. Живут у него.

  • optsale 18 квітня, 09:25 4

    А ещё, чтобы долго не писать . Напишу кратко и доходчиво: беги, Лола, беееегииии!
    Если человек Вас любит,он Вам бережет и ему будет неважно, что и как Вы приготовили. Он Вам любит любую и благодарен миру, Всевышнему за то,что Вы просто есть рядом. Тем более,в такое время. Поэтому, пора посмотреть правде в глаза. Если Вас гнобчт, унижают,причиняют Вам страдания- это НЕЛЮБОВЬ. ВАС НЕ ЛЮБЯТ!
    БЕГИТЕ ОТ НГО И УСТРАИВАЙТЕ СВОЮ ЖИЗНЬ И ЖИЗНЬ ДЕТЕЙ!

  • GlamKid 18 квітня, 09:28 5

    А тепер уявіть, що це не з Вами, а з Вашою донькою. Що зробите? Будете їй казати, щоб терпіла?
    Як піти-обрубаии все за один день без ніяких повідомлень, що йдете. Все, його немає, не існує, не існувало, він ніхто. Нічого йому не доводити, немає сенсу. Все, кінь здох, треба з нього злісти і йти далі своєю дорогою. Яка різниця, кого він знайде? Це його проблеми, його сім'ї. Ви повинні думати, що буде, якщо Ви так до старості жити будете пригнічена.
    Набагато легше жити без чоловіка! Набагато! Особливо без такого.
    Знайдіть спеціальні центри підтримки чи хоч когось зі знайомих, хто Вас підтримає і не розповість нікому, що йдете.
    Яка різниця, що скажуть люди? Вам з ними жити? Чи з собою? Переїдьте, якщо всі люди там неадеквати, що підтримують таке відношення до людини, жінки.
    Я точно знаю, що Ви зможете і будете щасливі, але треба щось зробити, не просто жалітись і терпіти далі.
    Ви його не змінете, а він Вас так.
    На ще якесь питання про королєву, меркантилізму чи ще якусь, відповідайте так. Ви найкраща у себе, шукайте опору в собі. Ніхто Вам більше не зможе допомогти як Ви самі собі спочатку, а потім вже точно хтось знайдеться із людей.

  • Unitra 19 квітня, 23:36

    О перше погоджуся, що жити без чоловіка набагато легше. Навіть морально. Але не згідна, що приклад з донькою може щось змінити. Мати моєї подруги її не приймала додому, коли та тікала від побоїв чоловіка. Казала терпи...різні бувають матері..

  • Rossa 18 квітня, 10:29 2

    У вас вариант только разойтись с ним. Вы уже уходили, он не изменился - значит вы для него ничто на самом деле. Вы никогда не сможете стать той, которая изменит его, все равно он будет придираться к мелочам. Пускай найдет себе такую , которая его будет абьюзить. Ибо он вас сведёт в могилу намного раньше. Он вас убивает морально, психологически, а вы уже сами добьете себя плохими эмоциями, нервами и т.д.... у-х-о-д-и-т-е н-а-с-о-в-с-е-м. Если нужна помощь - перед этим найдите службы домашнего насилия. Пускай спец люди вам помогут не вестись на его слова и хорошие и плохие. Он вас убивает методично, каждый день, по чуть-чуть.

  • Rossa 18 квітня, 10:36 3

    Мнение чужих на ваши уходы, и родителей - это вы перегибает. На чужих вам должно быть вообще наплевать, а родители плюют сами на вас.

  • Rossa 18 квітня, 11:00

    @Rossa Кстати, чтобы вызвать милицию по вопросу домашнего насилия, нужно там сказать всего одно слово, найду напишу, это код именно для насильников. Плюс есть приложение, тоже зашифрованное, чтобы тихо вызвать милицию именно на домашнее насилие. Не бойтесь. Эта сволочь должна знать, что есть сила сильнее его. Но первое и главное - уходите от него.

  • Oceanlover 18 квітня, 10:34 4

    Звернутися на гарячу лінію з протидії домашньому насиллю ти можеш абсолютно безкоштовно у будь-який час доби. Для цього треба зателефонувати 116-123 з мобільного або 0 800 500-335 зі стаціонарного.
    На лінії працює 20 спеціалістів, які надають психологічні, правові та інформаційно-просвітницькі консультації.

  • Gayka_ 18 квітня, 11:45

    + автор зверніться

  • Azalia 18 квітня, 12:14 4

    @Gayka_ К сожалению, автор не обратится туда и никуда не уйдет (((

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу