Дело Случая ..

Мы, женщины, народ очень непостоянный!)))

мечтаем, планируем, и, чем старше, иногда анализируем..

Я, так точно))

смотрю на любимого мужа "ах, арбуз!"))/ а познакомились мы случайно, я выбирала арбуз , потянулись руки к большому, он не двигается с места))) 

"Разрешите вам помочь".

Случайная встреча...

а ещё поступление в ВУЗ , мечта с детства, и на первом этапе отбора уже прошла по баллам, а .. " хотите учится, приносите ....сумму/ очень приличная на тот момент, к слову... тогда- то ...туда-то" / если я захочу учиться Платно, я точно выберу другой вуз. Из принципа сразу же поступила на совершенно другое направление, другой вуз. 

Лишь бы куда. Потом переведусь, если что. И ... Так интересно мне стало , что вся жизнь дальнейшая "как хорошо, что захотели денег!" / как хорошо, что не связала свою жизнь с той профессией ...

Снова , дело Случая)

а места для жизни это вообще отдельные истории, их все объединяет одно - поездка на отдых или путешествие на месяц - три, и Резко все обстоятельства направляют , пазлы складываются , причем, и я, и муж практически одновременно " мне здесь очень нравится, может, Это Место?")

и всё складывается как нельзя лучше, решается легко и просто.

поневоле осознаешь: да, действительно, всё, что ни делается, к лучшему. 

и....

ничего не бывает Просто так)

"а у нас в квартире газ. 

а у вас?"))) 

собираюсь, вот, посмотреть сериал Отчаянные домохозяйки, всё времени не было, а .. так хвалят, так хвалят ))) 

"Не смотрела!!!??!!! Везёт тебе"

 

 

 

 

Темы: Виховання і психологія

44 коментаря

  • Rouse 14 квітня, 19:57

    Я начиталася хвалебних відгуків про відчайдушних вирішила пів року назад виправити ситуацію. Та на другому сезоні так і зупинилася. А ще чоловіка Брі не стало :cry:. А він мені чомусь найбільше подобався. Навіть не так, мені подобалося їх подружжя, їх взаємодії. Хотілося би бачити розвиток подій саме таких відносин.

  • 5 коментарів
  • Antonina777 15 квітня, 09:34 2

    @Viktori_a Да, релакс однозначно)

  • Rouse 15 квітня, 11:04

    @Oceanlover Дякую. Я майже не дивлюся ні фільми, ні серіали. Можу один на пів року. І часто під відео наперед читаю коментарі, або навіть дивлюся відрізки, які ще не бачила. В мене не вистачає терпіння. Пам'ятаю як читала " Поющие в терновнике" то періодично забігала наперед сторінок на 20-30. Читала один два абзаци, які мені давали хоч якесь прояснення майбутнього і знову поверталася туди де зупинилася.

  • Um_ka 15 квітня, 12:00

    @Rouse Я до Вас, теж не "кіноман", але нещодавно (теж випадково, до речі), подивилась "Мышеловка для кота", дуже раджу, 12 серій, але на одному диханні:)

  • samsanty 14 квітня, 20:23 9

    Я теж помітила, що якщо важко кудись дозвонитись, або вирішення питання йде з постійними перешкодами, то потім або воно й не треба було - все відміняється, або думаєш, що краще було не влазити.

  • Antonina777 14 квітня, 22:59

    ой, у меня так в вузе было)) спать хочу, глаза не открываются .. темно на улице, зима, мороз сильный, снег... Какие ленты?) выключаю будильник, сплю дальше/ переслали потом, ничего страшного . И через неск часов в общаге мои одногруппники " не было ленты, отменилась".

  • Коментар видалено

  • 2 коментаря
  • Antonina777 14 квітня, 22:57

    @Elena_St ну, так, у вашего Примера и есть Счастливая случайность, вряд ли бы без Необходимого занимала должность. Вот и пример дела Случая)

  • klausS 14 квітня, 23:29 1

    А Ви були задоволені минулим ректором? А той що до нього?! І ніякі степені куплені, ніякі дисертації написані ні одним ні другим нічо доброго не принесли студентам і викладачам! Все розкрадалося і вуаліровали ремонти грандіозні просто під покраску паркану.

  • klausS 14 квітня, 23:33 2

    Ви коли в останнє бачили ті аудиторії, те так зване обладнання?! І це при тих хто мав і ступінь і 10050 грамот і винагород.

  • Rita_Rita 14 квітня, 21:50 1

    От прям не знаю чи то щаслива випадковість :rofl::rofl::rofl: та поїхала я на відпочинок, на якому я взагалі не мала бути, там з чоловіком на морі познайомилась,ми з одного міста, біля 16 років тому це було ))

  • Antonina777 14 квітня, 22:57

    Конечно!) пути ... Неисповедимы )

  • Profesora 14 квітня, 22:20 1

    Вітаю))) 5 сезон додивлююсь, трохи вже втомилась))), бо кожен сезон по 23 серії. А так прям дуже зайшов, якщо без прям глибоко аналізу, ну і якщо що я Ліннет))), от прям дуже схожа на мій характер, і трохи Брі, з її зайобістостю до деталей. Гарний гумор, трохи такі утрірованні ситуації, і є бісячі персонажі, от як Сьюзен, але в цілому, щоб розслабить булки, саме воно)))

  • 12 коментарів
  • Nana8 15 квітня, 08:27 2

    @Antonina777 Дівчата, ви так цікаво розповідаєте, хоч бери і передивляйся цей серіал)))

  • Antonina777 15 квітня, 09:32

    @Profesora "она ещё та коза"!?)) точно обо мне )))))

  • Antonina777 15 квітня, 09:33

    @Nana8 Мне нравится, оч много раз *не видела!?? Посмотри!", и ни разу "никакой". Конечно, он типично Женский. Но, мне нравится уже) не сразу пришла Любовь ))

  • Dastish 14 квітня, 22:56

    я чітко усвідомлюю коли я повернула у своєму життя до свого чоловіка - на роботі я зробила для себе неочікуванний вибур та за 2 місяця зустріла чоловіка.
    так само перед стентуванням чоловіка на обході заввідділенням сказав чоловіку, що йому не потрібно стентування, а шунтування. чоловік сказав, що тоді довсім нічого не буде. ми вже збирались виписуватися, але потім наш кардіолог таки переговорив з усіма та вмовив чоловіка таки на стентування, але перенесли операцію на один день. і вдень коли йому в перший раз повинні були робити стентування... помер чоловік, який лежав з ним в одній палаті. случай...

  • Antonina777 14 квітня, 23:08

    вот, и не верь потом... В случайности.

  • Arlana 14 квітня, 23:36

    В мене все життя складається з таких випадковостей і якщо я їх приймаю, а не пру проти, то все складається якнайкраще в результаті.
    У вас кавун, а в нас був чай)) випадкова випадковість до якої все вело саме собою і знаки були, але я, звичайно, не розуміла спочатку.
    А серіал цей один з моїх улюблених)) Обожнюю, дивилась разів вісім і ще буду. Коли захворіла онкологією, то заради моменту, коли одна з героїнь поборола рак, передивлялась увесь серіал. Я себе бачила майже в кожній з головних героїнь)) Габі, то я в молодості:grin: Везіння Сʼюзан та її вічні пригоди, неуважність, вміння ляпнути щось невпопад, то точно я. Лінет…ну тут сходяться вміння плодитись і бачення життя. І навіть з Брі є щось спільне, але це на жаль не хазяйновитість:rofl:

  • Antonina777 15 квітня, 09:30

    8 раз столько серий ?!))))
    с 5 детьми ?!!))))..
    КОГДА?) ))))
    наверное, Стержень / типаж , он остаётся, а меняются Роли, в зависимости от обстоятельств, ситуаций, Случая..
    как-то давно начинала я смотреть, не было времени, и не то было, хотелось Сюжета, а не Соплей)) чисто женский он, как вижу сейчас, но... Сейчас он мне зашёл оч хорошо, на 4 серии за раз меня мало что вдохновляет в последние годы )
    не дошла ещё до момента болезни героини, теперь интересно будет заценить предпосылки/ кроме генетики, ещё и "явсёсама", скорее всего...
    здоровья вам !)

  • Arlana 15 квітня, 12:11

    @Antonina777 Когда?)) ну за много лет:grin: раз в год, раз в два года пересматривала. Я не умею по серии в день смотреть - или запоями или никак))
    Мне он казался когда-то тоже таким чисто женским, сопливым, поэтому долгое время обходила. Но там есть над чем подумать)
    Спасибо)

  • Nana8 15 квітня, 08:31

    Антоніна, от ви мене заставили задуматись. Так сталось, що я закінчила аграрний вуз зі спеціальністю агрономія. Я думала, що воно ніколи мені не пригодиться....а ні))))зараз я вся в квіточках)

  • Antonina777 15 квітня, 09:31

    вот ... )

  • Katusha 15 квітня, 12:13 3

    Я шукала роботу, хотіла в конкретну компанію, але помилилася номером і попала на співбесіду зовсім в іншу, так і працюю вже 5 рік:joy:

  • samsanty 15 квітня, 12:35 2

    :flushed::smile:

  • Коментар видалено

  • Meda__ 15 квітня, 15:45

    Домогосподарок двічі дивилась з перервою років 5-6. Розчарував кінець((( сумно...

  • Antonina777 15 квітня, 16:47

    да, тут и начало .. с похорон) я поэтому на первых 20 минутах и заканчивала попытки, раза три за лет 10 , никак.. а сейчас.. пошлО)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу