Аккаунт принадлежит мошенникам Прудникова, Красильникова, Касьянов.
Если у вас была сделка с этим мошенником, оставьте, пожалуйста, комментарий здесь: https://kloomba.com/club/post-105517/
Мошенник.
ОБЕРЕЖНО ШАХРАЙКА!!!! Не попадіться! Створює тут свої оголошення вже раз 5, може більше. Кожен раз живе у іншому місті під іншим імям. Через кілька днів її блокують, і вона починає заново))) Робить кілька оголошень із дорогими товарами і оголошення з іграшками за приємними цінами, не занадто низькими. "Замовляла" в неї теж вже разів 5)))) Кожен раз пропадає коли питаєш за наложенний або просиш показати іграшку в скайпі! Зверніть увагу що фото всіх товарів абсолютно на різному фоні в різних приміщеннях. Тобі рекомендую - забиратись з клумби поскоріше. Уматуй назад на ОЛХ. Там також попадала на оголошення цієї "продавщиці" Працює напевне разом з чоловіком, бо колись по необережності виставила його номер, я телефонувала)))
Включай мозок (якщо він десь там є) і вчись заробляти нормально!!!! Зараз є куча способів!!!! Думаю ти багатша від такої твоєї роботи не станеш. Щасливіша точно не станеш. Колись тобі все вернеться!!!!!!!!!!!!!!!!!!