Суперэкономный обогреватель ик панель укроп-500. бесплатная доставка

Під замовлення
Нове
ВСЕ МОИ ОБЪЯВЛЕНИЯ И ОТЗЫВЫ О МОЕЙ РАБОТЕ ЗДЕСЬ

!!!! БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА - НОВА ПОШТА, ІН-ТАЙМ, ДЕЛІВЕРІ !!!!

Эксклюзивна пропозиція від вітчизняного виробника!
Інфрачервона панель УКРОП - о птимальне рішення зігрітись вдома-
на сьогодні це найбільш енергоощадний тип обігріву житлових приміщень на ринку Укра їни
м інімальне навантаження на електромережу порівняно з традиційними елктричними конвекторами
інфрачервоне опалення якнайкраще відповідає санітарним вимогам до комфорту людини та вимогам до енергозбереження за умов дорожчання енергоносіїв.
Панель променевого інфрачервоного опалення настінна УКРОП-500 - електричний інфрачервоний обігрівач універсального типу призначений для м"якого обігріву житлових та нежитлових приміщень в якості основної системи опалення або додаткового обігріву.
Країна-виробник: Україна.
Площа обігріву на одну панель: основний обігрів - 8кв.м., додатковий - 12. кв. м
Робоча температура поверхні панелі: 70 - 80 ° С
Напруга живлення: ~ 220 В ± 10%
Номінальна потужність, кВт: 0,5
Середнє споживання, кВт: 0,15/год
Довжина іч-хвиль, мкм *** 4 - 9
Габаритні розміри, мм: 770 х 570 х 15
Маса, кг: 3,2
Гарантійний термін: 5 років
Термін служби: не менше 25 років

*Іч-панелі дають економію порівняно з традиційними конвективними обігрівачами до 50%. Скажімо, п анель на- 500Вт рівноцінна конвектору на 750Вт при нормах тепловтрат згідно ДБН.
**Терморегулятор в комплект не входить, але з метою додаткової економії коштів радимо його придбати разом з обігрівачем.
*** Довідка: корисний для людини діапазон сонячного променя 4-14 мкм.

В комплекті: Інфрачервона панель, монтажний комплект (дюбеля-4шт та металеві кронштейни -4шт), інструкція з гарантією виробника.
Додаткові опції (замовляються за бажанням клієнта):
Ø кабель 2м і вилка -40грн.
Ø підставка металева, кабель 2м, вилка -300грн.
Ø дизайн (малюнок) - за домовленістю.

ВАЖЛИВО! Панель не має вимикача, налаштована на один режим роботи і постійно споживає 500Вт. Для економії її потрібно періодично вимикати. Щоб не робити це вручну, для Вашої зручності і економного режиму роботи радимо придбати терморегулятор - який буде автоматично вмикати і вимикати панель залежно від заданої вами температури повітря в кімнаті. В і н заощадить Вам додатково до 40%. Самий простий і водносчас надійний механічний терморегулятор коштує від 220грн.


16 Переваг довгохвильових іч-панелей
1. не гріє безпосередньо повітря, тому економне порівняно із традиційним опаленням (до 50%), ефективність (ККД ≈ 100%);
2. здоровий мікролімат, оскільки не спалює кисню, не осушує повітря (особливо важливо в дитячих кімнатах!);
3. не створює конвекції, не піднімає пил;
4. мінімальна навантаження на електромережу та низьке споживання кіловат;
5. термін експлуатації понад 20 років, не потребує обслуговування чи ремонту;
6. корисне для здоров’я та самопочуття людей і тварин, лікувальна дія на мешканців (вплив ІЧ-променів та аніонів на людину);
7. висока пожежна безпека, не потребує дорогої проектної документації;
8. нижча вартість обладнання порівняно із котлом, радіаторами, трубами;
9. зручність та швидкість монтажу/демонтажу при переїзді (власноруч);
10. комфорт за нижчої температури (порівняно із конвективною системою);
11. знешкоджує житло від цвілі, грибків, бактерій, усуває сирість стін.
12. не боїться перепадів в мережі - нема потреби в стабілізаторах напруги;
13. витрати на обслуговування відсутні – система просто не ломається;
14. естетичний дизайн, ергономічність: кріплення на стіні,
15. можливість гнучкого програмування клімату та додаткової економії,
16. безшумна робота.

Принцип дії
ІЧ-панель – це високотехнологічний прилад, водночас із простою конструкцією. Панель являє собою нагрівальний елемент в захисній термостійкій оболонці в металевому корпусі, який виконує функції випромінювача, контуру заземлення і надійного захисту від впливу електричних і магнітних полів.

Панелі нагрівальні УКРОП -500 є джерелом тепла з позитивним інфрачервоним випромінюванням. Довжина хвиль ІЧ-тепла, які продукує панель у навколишнє середовище, становить 4-9 мкм, найприродніша для людини.

Теплова енергія, що виробляється приладом, передається навколишньому середовищу двома способами:

- інфрачервоним випромінюванням до 80%
- конвекцією до 20%

Передача тепла тепловим випромінюванням забезпечує м´який та комфортний вплив на внутрішній простір приміщення, що обігрівається, не змінюючи при цьому вологості і не спалюючи кисень.


Переваги
Вартість обладнання приміщень системою опалення з використанням панелей в 4 - 6 разів менша, ніж при обладнанні традиційною системою опалення. При цьому відсутня необхідність придбання дорогих котлів, трубопровідної та регулюючої арматури, систем автоматики.

Також суттєвим є відсутність витрат на:
- дорогу проектну документацію та різні узгодження
- гарантійне і сервісне обслуговування обладнання
- утримання приміщень, призначених для влаштування котелень
- обслуговуючий персонал, через відсутність потреби в ньому
До того ж, підключення або переобладнання приміщень на обігрів ІЧ-панелями не вимагає заміни або спеціального монтажу внутрішніх електричних мереж, через невисоку потужність споживання панелей. Що суттєво знижує вартість загальнобудівельних робіт.
Приміщення прогріваються швидко і рівномірно. Променисте тепло викликає лише слабку циркуляцію повітря, тому в приміщенні значно знижується турбулентність повітря, що набагато зменшує циркуляцію пилу, який часто буває причиною різних хвороб - астми, запалень верхніх дихальних шляхів тощо.Теплове випромінювання панелі іонізує повітря.

За рахунок приємного теплового випромінювання температуру в приміщенні можна знизити приблизно на 2-3 ° C нижче, порівняно з приміщенням, нагрітому традиційною конвекційною системою опалення з обігрівом повітря.
Відчуття комфорту з´являється вже при температурі навколишнього середовища близько 16-18 °С.


Сфера використання
Панелі нагрівальні не мають обмежень в застосуванні. Вони можуть використовуватися для обладнання систем опалення промислових та адміністративних будівель, технічних приміщень, шкіл, лікувальних установ, приватних будинків та квартир. ІЧ-панелі ідеально підходять для системи автономного опалення приватного будинку.
Також панелі можуть застосовуватися у вигляді локального (додаткового) джерела опалення приміщень.
Панель має гладку поверхню і підходить для нанесення малюнків термостійкими фарбами.
Зазвичай панель монтується на стіну в місці найбільшої можливої тепловтрати. Вона повинна знаходитись на відкритому місці - панель не рекомендується затуляти будь-якими предметами або використовувати її для сушіння речей.

При виборі місця монтажу варто врахувати наступне:
- при монтажі на зовнішню стіну для підвищення ефективності роботи панелі на стіні необхідно закріпити тепловідбиваючу ізоляцію.
- при монтажі на внутрішню стіну необхідності в тепловідбивній ізоляції нема. Однак при виборі місця монтажу варто врахувати, що невелика частина тепла від панелі переходитиме в суміжне приміщення.
Протягом періоду експлуатації панель не потребує додаткового сервісного обслуговування.


ІЧ-панелі: Шкідливо чи корисно? 10 беззаперечних переваг іч-опалення

ІЧ-панель – це сучасна система опалення, що прийшла на заміну душним батареям, чадним котлам та іншим незручним і небезпечним системам опалення, через які стіни в помешканні завжди залишаються вологими та холодними, а в кутках розмножується пліснява.

1. НИЖЧА ВАРТІСТЬ ОБЛАДНАННЯ
Дешевше встановити одну-дві компактних ІЧ-панелі в кожну кімнату, аніж купувати дорогий котел, труби, радіатори, насос та будувати комин. Вартість однієї ІЧ-панелі на 10-12 кв.м. житла не набагато дорожча від вартості звичайного імпортного радіатора.


2. ДЕШЕВШЕ ПАЛИВО
Економніше, коли використовуєте недефіцитну енергію, або переходите на електроенергію власного виробництва. ІЧ-панелі споживають мало: в сисетмф опалення споживання кожної становить 150-200 Ват на 10 кв.м., тому, наприклад, на енергії від сонячних колекторів їм легше працюватиметься, аніж звичайному калориферу чи електрокотлові.

3. НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД ПОСТАЧАЛЬНИКА ПАЛИВА
Спокійніше не переживати за ціну газу, не запасатись твердим паливом, не витрачатись на його доставку, не носити його відрами до котла і чистити його від попелу. Не треба навіть спеціального приміщення під котельню. Просто включіть ваше ІЧ-опалення в мережу живлення.

4. ВІДСУТНІСТЬ ДОЗВОЛІВ ТА ПОГОДЖЕНЬ
Вигідніше встановити ІЧ-опалення в будинок, бо воно не потребує дорогої проектної документації, сервісного обслуговування, поточного ремонту чи якось додаткового навчання з експлуатації.

5. БЕЗПЕЧНІШЕ ЖИТИ
Здоровіше, коли в кімнаті не здіймається пил, не пересихає повітря, коли дихається і думається легко. Адже ІЧ-панелі не створюють конвекції повітря, як це буває із радіаторами опалення, не спалює кисню, бо робоча температура поверхні ІЧ-панелі не перевищує 72 °C.

6. БЕЗПЕРЕЧНИЙ КОМФОРТ
Комфортніше, коли ви можете програмувати мікроклімат окремо для кожного приміщення. При бажанні, системою обігріву ІЧ-панелями можна керувати й з допомогою мобільного телефону.

7. КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я
Здоровіше, коли ваше «домашнє Сонце» не лише швидко і рівномірно прогріває кімнату, а й приємно зігріє тіло, покращить самопочуття та здоров’я.

8. ПЕРЕСТАНОВКА БЕЗ ПРОБЛЕМ
Естетичніше, коли ваші ІЧ-панелі органічно впишуться в інтер’єр, а на самих площинах можна малювати. Перспективніше, бо коли задумаєте «перестановку» в кімнаті, ІЧ-панелі легко і без зусиль знімаються.

9. СПРАВЖНЄ ВІДЧУТТЯ ТЕПЛА
Приємніше, коли температура в кімнаті нижча, а вам – тепліше. Варто нагадати, що зниження температури в приміщенні на 1 градус додає 5% енергозбереження!

10. ДОДАТКОВА ЕКОНОМІЯ
Економне ІЧ-опалення дає можливість вигідно скористатись «нічним» тарифом на електроенергію та суттєво знизити собівартість опалення.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
Юлия Рублевская
На Клумбі 10 роки
1 продаж