Дед мороз и снегурочка на дом в киеве - заказать поздравление - дід мороз у київ

Під замовлення
Нове
Замовити Діда Мороза зі Снігуркою та іншими казковими героями в Києві ви можете у нас на сайті або зателефонувавши за номером.

НАГАДУЄМО, СКОРО ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ! Якщо Ваші діти такі чемні, що й подушки не вистачає для подарунку, кличте св. Миколая.

У Новорічну ніч той подарунок найгарніший, що з мішка Дідуся Мороза. Згадайте, як Ви в дитинстві в Новорічну ніч прислухались чи не ворухне щось Дід Мороз, підкладаючи подарунок під ялинку. Теперка у Вас, як у батьків, є можливість подарувати новорічну казку Вашій дитині і влаштувати їй зустріч з Дідусем Морозом і Снігуркою.

Від творців Казкової країни-2012, 2013.

Дідусі Морози та Снігурки в найпишніших шубах у Вас вдома.

ЗАЗВИЧАЙ:
Дідусь Мороз приходить зі Снігуркою чи іншим казковим героєм.
Тривалість привітання - 30хв. або 1год.
Кількість дітей— до 10.
Реквізит до ігор — наш.
Подарунок — Ваш.

У наших Дідусів Морозів:
+ гарні молоді Снігурки
+ гучні голоси та рум'яні щоки
+ спеціальна освіта та багатий досвід за плечима
+ багато пишних шуб, тож у Вас є можливість обрати, які саме Дідусь Мороз та Снігурка до Вас завітають (бронь костюмів за умови часткової передплати)

3 КРОКИ ДО НОВОРІЧНОГО ДИВА:

1.ВИЗНАЧИТИСЯ З ДАТОЮ І ЧАСОМ СВЯТА.
Ви можете разом з дитиною написати листа Діду Морозу, де запрошуєте в якийсь день до себе в гості його зі Снігуркою. Запитайте дитину про бажаний подарунок.

2.ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ АБО ОНЛАЙН.
Телефонуйте нам і розповідайте, кого з Дідусем і коли ви би хотіли бачити на своєму святі (в нас багато героїв ). Ми визначемо програму згідно Ваших побажань, враховуючи кількість та вік дітей.

3. ДІД МОРОЗ ЗІ СНІГУРКОЮ У ВАС ВДОМА.
В назначений день і час, коли всі запрошені на свято друзі — із садочку, з двору — зібралися біля прикрашеної ялинки, до Вас завітає Дід Мороз. Привітає, в сніжки пограється, вірші послухає і залишить по собі чудові спогади на весь наступний рік.

Запрошуйте всіх друзів дитини — у нас одна ціна на привітання до 10 діточок одночасно.

Від 500грн. за 30хв. програми з іграми в сніжки, катанням на санчатах самого Дідуся, новорічний фотосет та багато інших веселощів.

Детальніше на сайті

Ви можете замовити Дідуся Мороза та будь-якого казкового героя у садочок, школу, до ТЦ, в офіс, на корпоратив. Також ми влаштовуємо майстер-класи та новорічні вистави. Все на

Характеристики
DIDUSI.COM
На Клумбі 9 роки