Cтільчик для годування дітей (стульчик для кормления)

В наявності
Б/В
Пропоную сучасний, стильний та безпечний стілець для годування Baby Design Bambi - це багатофункціональний стільчик для годування дітей від 6-ти місяців і до 3-х років.
Дуже зручний . Регульована висота (6 положень), регульований кут нахилу спинки (3 положення), підйомні підлокітники і змінюваний рівень просвіту між столиком і дитиною - дозволяють індивідуально адаптувати його під вашого малюка. При необхідності стільчик нерухомо блокується задніми гальмами і 2-ма передніми стопорами.
Матеріали стільчика легко підтримуються в чистому вигляді. Зручний вкладиш. У комплекті додаються 2 знімні полички і практична сіточка для дрібниць. П´ятиточкові ремені дбайливо і безпечно зафіксують вашої дитини, а спеціальний елемент виключить можливість випадання.
6 положень висоти
3 положення нахилу спинки
підйомні підлокітники
змінюваний рівень просвіту між столиком і дитиною
надійне гальмо
2 знімні полички
сітка для дрібниць
зручний вкладиш
сучасні матеріали

Розміри стільчика в розкладеному вигляді: 75х60х108 см

Розміри стільчика в складеному вигляді: 53х60х88 см

Розміри сидіння: 30х49х26 см

Вага: 9,3 кг
Детальніша інформація та відео -
Від себе додам, що дана модель стільчика дійсно дуже класна і виконана з якісних матеріалів. Стільчик зручний у користуванні, а за рахунок м"якого вкладиша, Вашій дитинці буде зручно та комфортно. Перевірено на власній дитині (користувалися даною моделлю 6 міс)))) В ідеальному стані.
Тел. для зв"язку Лія. м.Київ. Торг можливий.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии