Дівчата, хтось був у Музеї казок на Даринку ?

Будь ласка, поділіться враженнями. А то квитки не дешеві. Для якого віку там програми. Прошу на сайт не відсилати, уже була. Хочеться почути ОСОБИСТІ  враження. Дякую.

Темы: Розваги і прогулянки


Теги: музей сказок

10 коментарів

  • Vikylia 30 листопада 2015, 12:48

    В том году были очень хорошие у всех отзывы о нем! Мы не были, но в этом году пойдем, билеты уже купили, детям по 4 года

  • Ksena 30 листопада 2015, 13:02

    Вот был обзор https://kashalot.com/club/post-507741/ Я тоже буду покупать туда билеты.

  • lairmi 30 листопада 2015, 13:03

    І я не клумбі читала відгуки - дуже хороші. Білети вже купила на всю сім'ю

  • lairmi 30 листопада 2015, 13:13

    https://kashalot.com/club/post-123689/

  • Vasilisa_3 30 листопада 2015, 13:16

    ))
    так как в городе нет каруселек, то туда водят маленьких детей...дети бегают, родители фоткают.
    утомительно, так как надо раздеться, с гардеробом в прошлых отзывах людей задерживали и портили настроение...
    никакой смысловой нагрузки мероприятие не несет. фотки знакомым в инете потом постить будете...

  • Kohanocka 30 листопада 2015, 14:01

    Благодарю за отзывы.

  • Ymkaa 30 листопада 2015, 15:57

    Торік смислова нагрузка була. Всі казки заснути - їх зачарувати. Всі аніматори стояли нерухомо. Дітям дали можливість розгледіти всіх. А потім діти їх розчаклквали - казка починається. І всі почали рухатись ) Навіть це визвало у багатьох дітей захват. Вхід був через чарівні двері і навіть мені здалось що я потрапила в казку ) Декорації і грим і костюми і аніматори на ходулях і двері через які ми заходили все було чарівно казковим а не совковим ... це те як має виглядати казка і організація!!!!

  • kusik 30 листопада 2015, 14:16

    И мы идем

  • Ymkaa 30 листопада 2015, 15:52

    Ми були торік. Дуже й дуже сподобалось і дітям різновиковим і дорослим які там по в но прав ні учасники дійства. Діти самі обирали що їм цікаво. Кому досліди з бабой ягой кому монстерхай кому на мечах з черепаха ми ніндзя побитись. Дитину не треба запихати яблука ми і печеньками щоб поседіла до кінця і не заважала іншим. Я майже не фоткала, хоч декорації і костюми там варті селі ))) - мій активний бігав усюди де йому цікаво! На виході всім дітям давали подарунки. Були діти до трьох які без квитка - теж отримали дарунок ) не треба за ними стояти в черзі. Була водичка в бутилочках - підходь бери кому треба. Ми ніякої проблеми в роздяганні не помітили. Там тепло, звісно діток треба роздягнути з зимових костюмів. Єдине не було туалету. І або терпіти або виходити й йти його шукати по даринку... ми сходили до, але все ж. Ми як заходили син сказав що вушко болить! Кажу чому раніш не сказав???? І тут він захоплений побіг все розглядати - про вушко до кінця вистави і не згадав!!!! А потім побігли в аптеку бо болить сильно. Та під час програми він відволікся - тож явно було йому цікаво. Всі діти запитати чи ще мрийдем )))
    До цього двічі були знайомі і теж лише захват. Ми взяли квитки по 160грн. А в Цирк, в Україну яка ціна?
    Моя думка що квитки себе оправдовують в спввідношенні ціна якість на всі 100%

  • mavpeniatko 30 листопада 2015, 23:04

    А подскажите плиз, хотим пойти старшей 6 лет, а младшей ровно год. Стоит ли младшую тянуть? Она у нас шило в попе, мультики и танцевать любит.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу