Телефонні розмови і діти

Щойно розмовляли з подругою по телефону, точніше як розмовляли - вона набрала з дитячого майданчика, де гуляє з малим. Я щось розповідала їй, вона паралельно повчала малого, який теж щось періодично вищав в трубку і мої вушні перепонки видувало від того ультразвуку. 

Якщо сказати прям відверто, мене дуже бісить, коли з кимось говорю по телефону, а на тому кінці в мого співрозмовника ще є якась розмова. Зазвиичай це малі діти, їм завжди щось треба від мами. Я все розумію, в мене також є діти, я не якась гримза, але...але. Невже не можна подзвонити, коли дитина в садку, чи спить або чимось зайнята?

Навіщо пишу тут? По-перше, випустити трохи пар. По-друге, можливо тут хтось також полюбляє дзвонити комусь і паралельно вести з кимось бесіду - знайте, що це неприємно! По-третє, як сказати подрузі, щоб вона не образилася, щоби вона дзвонила як має час саме поговорити, а не просто висіти на слухавці? Так, склалося, що вони зараз живуть в іншому місті і зустрітися немає змоги, лише телефон(

 

Темы: Стосунки дорослих

39 коментарів

  • Nik87 20 квітня, 13:29 13

    Теж таке бісить. І не люблю коли я говорю і мене хто збоку намагається щось спитати.

  • Pozitiff 20 квітня, 13:48 19

    Ооол у людей проблеми))) мене це не дратує зовсім. Зі мною поруч завжди мої діти, так що не розмовляти через це з подругою... ну таке)

  • Nemirovskaya 21 квітня, 00:46 11

    Може й таке, але як хочеш поговорити з людиною, то говори, а не змушуй вислуховувати якусь сторонню балаканину

  • Коментар видалено

  • samsanty 20 квітня, 13:51 14

    Я теж звоню подругам і родичам, коли на майданчику, мию підлогу чи йду кудись. Бо коли в мене є вільний час, то я його витрачаю не на розмови.
    Якщо подруга так звикла, то навіть коли ви їй скажете, навряд чи вона свої звички змінить. Просто закінчуйте розмову, бачу ти зайнята? поговоримо пізніше.

  • marusia 20 квітня, 13:59 22

    Може у неї більш немає часу, щоб дзвонити, то дзвонить коли може/ згадала/ захотіла. До того ж, щойно був час, дитина собі гралась гарненько на майданчику,а тільки побачила в мами в руках телефон і вче, треба терміново щось від мами. Це діти і так завжди, нажаль. У мене мала узагалі, вириває телефон з рук і кричить, що хоче говорити з моїми подругами, а потім мовчить в трубку як маньяк :joy::joy::joy:

  • Коментар видалено

  • Oksana_S 20 квітня, 14:06 14

    У мене троє дітей, і, якщо я не на роботі, то діти завжди поруч. Іншого часу, щоб поговорити з рідними чи друзями не маю.
    І так, особливо трирічці, завжди щось треба, або він намагається кудись влізти.
    Якщо вам булр неприємно, просто треба було сказати: "Я чую, ти зайнята/твій син хоче уваги. Може зідзвонимось пізніше?".

  • Oksana_S 20 квітня, 14:09 16

    Чесно кажучи, з більшістю друзів зідзвонюємось "на льоту". Під час прогулянки, поки готуємо їсти і дзвенять каструлі, по дорозі з роботи.
    Ніколи не виимагала, щоб вони виділяли окремий час на розмови.

  • Lynxx 20 квітня, 16:52 12

    +++ чого терпіти і потім злитись.
    Ввічливо сказала "Чую, ти зайнята, передзвони, як буде вільний час".

  • Yulya_Cherry 20 квітня, 14:29 12

    Я таке не люблю. Приділяю увагу друзям/ подругам якісно. Не люблю, коли паралельно з кимось теревенять, іноді складно розібрати чи то тобі чи ще комусь, це елементарно неповага, особливо, коли розмова по щось особисте. Доречі, це не обов'язково балачки з дітьми, які потребують маму, це така звичка у людей.
    Так і кажу: "передзвони, коли звільнишся"
    І сама не дзвоню, коли зайнята. Виключення- дзвінок по терміновій справі на хвилинку.

  • katarina5555 20 квітня, 20:08

    Повністю з вами солідарна.

  • Vodolejka 20 квітня, 14:48 5

    Саме по цій причині я дуже мало з ким розмовляю, а хотілося б частіше. Бо я ЗАВЖДИ з дитиною, спить вона лише вночі, до обіду вона в садку/ я на роботі.... Хочеться поговорити з подругами, але дитина завжди чогось хоче, щось запитує...і так, вийшовши на прогулянку я теж бажаю розмовляти, але ідеально не виходить. І ще, я майже не ходжу на якісь прогулянки, бо вся наша прогулянка- це двір, сад, город...я завжди щось роблю, варю їсти, пересаджую, прибираю, сапаю, паралельно дитина завжди стрибає поряд, бо де їй ще бути!?
    І це не неповага до того, хто на іншій стороні проводу, так сказати, навпаки, якщо я розмовляю і паралельно щось роблю- то ця людина для мене дуже важлива, бо зачасту, я взагалі не розмовляю, лише чоловік, мама і одна подруга, яка теж завжди паралельно з дітьми....

  • Nemirovskaya 21 квітня, 00:47

    Мабуть Ви правильно робите, бо краще 20 хвилин змістовної розмови, ніж година якось верещання

  • Коментар видалено

  • Natutka 20 квітня, 15:32 3

    Не парит ...поменяла отношение, мои близкие ещё паралельно могут с домашними животными говорить :person_shrugging::rofl: не тот повод, чтоб ссорится, как показала жизнь....

  • 1 коментар
  • Oksana_S 20 квітня, 16:11 4

    @Natutka Абсолютно:). У мене є подружка, яка часто їсть під час розмови. І мене це не чіпає, навпаки, знаючи її шалений ритм життя, я вдячна, що раз на кілька тижнів, можу з нею поговорити.

  • Nemirovskaya 22 квітня, 11:24 1

    @Oksana_S Ну, їсти то ще таке, а коли люди паралельно веде розмову з двома, трьома людьми, і йде постійно оте - а, що, повтори ще раз, що ти сказала? - це бісить. Або я реально багато хочу

  • Natutka 23 квітня, 20:49

    @Nemirovskaya Як на мене вже перебор)))

  • Katusha 20 квітня, 20:01 3

    Ми з подругами часто спілкуємося, коли займаємося хатніми справами або гуляємо з дітьми, для мене це нормально. Єдине виключення, це форс-мажор, коли треба виділити більш якісний час, тобто проблема, яка вимагає 100% включення.

  • Коментар видалено

  • 21 коментар
  • JuliaLesnaya 21 квітня, 12:49

    @Rossa А ещё когда дети звонят, или в школьное время учитель - такие звонки я не пропускаю. Это может быть серьёзно срочно. И кстати, насчёт мамы, она уже пожилой человек. И сейчас есть время суток, когда её звонок тоже не пропускаю, у нас не принято звонить до 8 утра и после 22:30, 23:00 так точно. Бывает, конечно, что резко что-то вспомнила и нужно прямо сейчас сказать, тогда звоним, но отгребем друг от друга однозначно. Или если звонят её подруги - соседки по даче, они мне впринципе не звонят обычно, поэтому я понимаю, что тоже нужно взять. Пока что из звонки были в стиле :не могла дозвониться до мамы, где она и что-то нужно узнать (она постоянно в разрезе дом - дача). Но я всегда помню, что возраст, нюансы хоз жизни на даче и в какой-то момент этот звонок может быть уже лично мне по поводу мамы. Но это если углубляться ))), конечно, обычно все адекватно и разговоры по телефону ведутся в удобное время, конечно, на берёшь трубку или говоришь, что перезвонишь позже. Сейчас даже какие-то учреждения спрашивают, когда позвонить)

  • JuliaLesnaya 21 квітня, 12:57 1

    @Rossa Вооот, вот про этот момент - сын и секс), я уже не стала развивать тему . Я беру трубку однозначно. И муж. Секс останавливается )))) Но это тоже было раньше, уже сын в том возрасте, что мой звонок будет не в тему возможно)) А вообще сейчас он в основном переписками общается))), если несколько раз пропиликало, то явно ему срочно. А если после пиликалок звонит ещё, то вплоть до задержки вылета самолёта - нужно ответить))

  • Коментар видалено

  • Maryhanchik 21 квітня, 08:39

    Кажу що незручно балакати зараз нам вдвох, бо це правда, їй за дитиною слідкувати треба а не мене слухати)

  • Nemirovskaya 22 квітня, 11:25

    Так і буду казати тепер

  • DianaMas 21 квітня, 09:28 12

    Вы можете слышать ультразвук?))))
    По теме: если бы мы с подругами ждали идеальных условий и тишины для разговора, то не общались вовсе))))

  • Nemirovskaya 22 квітня, 11:25

    Я не про тишу

  • Marina_Gifts 21 квітня, 10:44 11

    На фоне того, что происходит, это такие мелочи....какое счастье что у вас есть подруга, которая с вами созванивается, какое счастье у вас есть дети, которые вас дёргают, какое счастье что у вас есть все эти возможности: звонить, говорить, гулять с детьми...

  • Коментар видалено

  • Rita_Rita 22 квітня, 09:05 3

    Скажіть подрузі про це прямо та відверто, не псуйте собі настрій, ви ж потім носите це в собі, отой негатив від розмови, й розмову саму можливо не пам'ятаєте за роздратуванням
    Подруга з часом перестане вам телефонувати
    Ще через певний час буде вам добре, та їй, бо вона зателефонує комусь іншому бо йому пофіг на формат розмови, а у вас буде відсутній отой подразник

  • Nemirovskaya 22 квітня, 11:27

    Знаєте, є велика різниця між слухати і чути. І коли ти з кимось розмовляєш, хочеться щоб тебе не просто слухали, але ще й чули

  • Rita_Rita 22 квітня, 11:40

    @Nemirovskaya Знаю, бо у вас життєва ситуація, яка в кожного мала місце бути...
    Вам підказала реальне рішення

  • Marinka_B 23 квітня, 22:51 2

    Я чудово пам'ятаю той період - і себе мамою, і себе "дорослою" в розмові з іншою мамою. Тому я на вашому боці. Це розмова в стилі " Як твої справи?"-але відповіді ніхто не чекає)). Твоє "добре" розчиняється в монолозі "Віка! Віка ти що робиш? Ти дивись, танцює. Віка, скажи тьоті марині привіт. чуєш? Каже. А іди порозмовляти з Мариною. Ну не мовчи. Кажи, я сьогодні гуляла. А кашу ти їла? Віка, ти кашу їла? Віка, ну куди ти пішла, неси мамі телефон. Віка! Віка! Кажи тьоті ало!"
    Я ще довго можу писати, бо я досить тактовна, щоб покласти трубку в перші 20 хвилин)))
    Тому ні, ні і ні. Нехай дітки ростуть здорові, і нехай мами не втомлюються. Але розмовляти з мамами маленьких дітей вище моїх сил

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу