Грві

Доброго вечора. Ми цієї зими прям б'ємо рекорди. Хворіємо раз за разом. Донечка 8 років. Тільки піде дочка до школи і все, день піде - тиждень вдома. Почалось із січня я захворіла і вона, по ходу грип А і так тягнеться, була темп. 3 тижні 37, була то не була, пропили 10 днів антибіотики. І після цього разу захворіли знов ГРВІ і кишкова. Порадьте, чи звертатись до імунолога.


Теги: грвi, дитина часто хворiе

20 коментарів

  • Dnbgirl 7 березня, 21:49

    У нас така ж історія. З грудня місяця. Хворіє син , слідом я ,і так 4 рази :( зараз я вже місяць не можу ніяк вичухатися :(

  • Xxaaa 7 березня, 21:53 1

    Якщо немає алергії на рослинні компоненти препарату, пропийте ось таке курсом. Ціна бюджетна, але ефективно

    Зображення
  • 14 коментарів
  • Xxaaa 8 березня, 11:14 1

    @Rossa Так, в перший день застуди кілька прийомів з деяким інтервалом, далі стандартно двічі на день. Так мені приписував терапевт ''Джерело'' давно, ще років 15 тому, тоді це і в інструкції до нього було на сайті екомед, зараз інструкцію скоротили і такої інформації я там не бачила наче.

  • Viktorivna11 9 березня, 12:33

    @Xxaaa скільки крапель даєте?

  • Xxaaa 9 березня, 12:48 1

    @Viktorivna11 Для дітей доза дорівнює половині ваги тіла, мого малого зараз 36кг, я даю десь 18-20 крапель, як вийде накрапати)

  • mamayulik 7 березня, 22:30

    Така ж історія, сину 9 років... Але почалось з листопада. Перехворів коронавірусом, до цього 2 роки взагалі не хворів. І почалось... Орві, Ангіна, алергія після антибіотику, грип А, тепер знову ангіна, і знову антибіотик. Лікар сказала здати розширений аналіз крові та аналіз на феритин. Здамо після видужання. Теж задумуюсь над пошуком імунолога....
    Я розумію, що зараз діти сидять під час тривоги в підвалах, обмінюються вірусами більш інтенсивно, плюс в цьому році грип, але ось до прикладу сина друг в одному ж класі, нерозлийвода з ним, друг тьфу-тьфу не хворіє, імунітет стійкий. Хоча в дитинстві разом з моїм на пару хворіли. Тому і тривожно, що щось а організмі сина відбувається, що хватає ці болячки

  • Chuchasonya 7 березня, 23:07 2

    Антибіотик вбиває імунітет. Навіть в темі видно: пропили антибіотик- з хвороб не вилазимо.

  • BigGranny 7 березня, 23:48

    Поради не дам. Але після грипу дуже падає імунітет. Наш не приймав антибіотик, але через тиждень знов захворів. Хоча з грипом сидів вдома два тижні, дали йому час на реабілітацію.

  • Moreinna44 8 березня, 00:40

    Та сама історія.І пів класу теж.+дитина особлива,звикає важко (((

  • Svetlana_Poland 8 березня, 07:38

    Зараз так всі хворіють(

  • Vladalitvin 8 березня, 20:15

    Після хвороби не можна зразу в школу-садок, треба хоча б неділю вдома побути.

  • NataSt 9 березня, 22:30

    Мій син 9 років захворів як раз 1 вересня,і до сьогодні дня хворіє вже 8чи 9 раз,вже збилася рахувати,то отит,то синусит,то грип А,то ангіна. Зверталися перед новим роком до імунолога,прошли курс лікування,але знову ж хворіє як і хворів.

  • Aria159 10 березня, 01:22 1

    В нас один рік було після антибіотика, боліли всю зиму. Тому, всі болячки зараз лікую без АБ. Поки вдається, обзивайте мене як хочете, аналізи чи це вірус чи бактерія не здаєм, бо лікується все стандартно, часом трохи довше, часом швидше.Ангіну лікували настойкою безу. 3 дні температури, далі на спад. Кожного року пропиваємо на осінь настойку прополісу та воскової молі, під час хвороби також п'ємо. Обліпиху морожу, клюкву перетираю з цукром, зимою їмо, робимо чаї. В запасі вітамін С 500, коли починаємо хворіти, то на пачатку хвороби дітям і по 5 шт за день можу дати, сама і більше пила. Мед, какао масло, чай з ромашки, календули, інгаляції, це те чим ми лікуємось, влітку стараюсь щоб діти в холодній воді більше льопались.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу