Астрологічний прогноз на рік

Дівчата, питання чисто інтересу раді

Кто брав? Можливо в тому році , або в цьому? Як вам? 

Хочу взяти вперше, але взагалі не знаю чи надо воно мені)

Темы: Послуги і компанії


Теги: астрологiчний прогноз

14 коментарів

  • Vla_dimirovna 17 січня, 20:53

    На скільки я чула, то там типу так: 8-20 січня гарний період для покупок, 15-18 лютого гарні дні для примирення.....
    Може хтось поправки внесе в мої слова)

  • Zaina 17 січня, 20:56 3

    Не треба купувати, в ютубі кожен день викладають "на сьогодні", можно там в коментах запитити. Сама не цікавлюсь, але реклама ютуба підставляє:)

  • Коментар видалено

  • Lilianna_18 17 січня, 22:03 2

    Я купувала повний розбір своєї натальної карти + події на найближчі 3 роки, але потрібно або знати точний час народження, або замовляти ректифікацію(це встановлення часу народження по подіях життя). Мені дуже допомогло. Але, по-перше, це недешево, я купувала у людини, якій довіряю і впевнена в її професіоналізмі, слідкую за нею давно, відвідую сама багато семінарів її, по-друге я знала чого я хочу, на які питання мені потрібна відповідь і для чого мені це, я отримала всі відповіді і зараз впевнена багато в чому, в чому не була.

  • 1 коментар
  • Lilianna_18 17 січня, 22:53

    @Sunshine2000 Найдіть в інсті Анну Карпєєву, у неї в шапці профілю, посилання на її сайт з усіма послугами. Тут зразу знесуть, а в особисті немає часу всім відписувати. Спіка астроледжі її школа. Але зразу майте на увазі, астрологія це не гадання, це наука. І я б не замовляла послуги у першого кого порадять, я б поспостерігала чи підходить мені ця людина. Перш ніж замовити консультацію я була підписана на Анну довгий час.
    І обов'язково пишіть, що Ви очікуєте від консультації. Консультаціїї роблять її команда (учні)
    Також зазначу відразу, нікого не рекламую спеціально, для мене Анна це повністю моя людина, яка змінила мій світогляд і та людина, яку я шукала. Мої погляди на світ повністю співпадають з її. Я отримала багато відповідей на свої питання і вони мене задовільнили, я їх розділяю.Тому я і розповідаю свій досвід, бо я шукала таку людину (вчителя)Спостерігаю

  • Lilianna_18 17 січня, 22:54

    @Lilianna_18 Я спостерігала за нею давно.

  • Sunshine2000 19 січня, 15:37

    @Lilianna_18 Дякую

  • Olya_lya 17 січня, 22:24 12

    А навіщо вам знати що буде?
    От скажуть вам що отримаєте велику суму грошей чи підвищення на рлботі - сядете і будете чекати коли то воно буде.
    Або скажуть щось погане - тоді будете налаштовані тільки на найгірше...
    Краще не знати, людина сама будує своє майбутнє і все може змінюватись від багатьох чинників
    Мені колись глворили що буду жити в великому місті - жила пів року у Варшаві як війна почалась от тепер думаю - воно вже було те велике місто чи ще ні :grinning:

  • natysya77 18 січня, 09:09

    може велике місто не за розмірами, а за значенням))

  • Olya_lya 18 січня, 10:05 6

    @natysya77 Ну якщо за значенням то мій Старкон ну дуже велике місто :slight_smile:

  • Reina 18 січня, 01:28

    Я двічі замовляла гороскопи, один раз на дитину і багато чого співпало, при чому того, що астролог не могла знати. А перед війною замовляла для себе річний і була здивована наскільки важкий прогнозують мені рік, але ж все так і сталося. Якби не гороскоп, вклала б гроші в нове діло і прогоріла. І знову ж таки, по гороскопу мені не треба було їхати закордон у тому році, хоча ми майже кожен рік кудись їздили чи літали. У нас так і не склалося виїхати, хоча намагалися. Теж замислилась чи не купити гороскоп і на цей рік, але гроші поки що стримують. Якби не гроші, то замовила б.

  • Helena13 18 січня, 22:09

    Дівчата ,яка вартість зараз ?

  • nataliko 18 січня, 10:10

    Я замовляла двічі, однозначно вплив на інтерпретацію має сам астролог і його світобачення.
    Що мені це дало?
    1. Я заспокоїлась по деяким питанням, що вони вирішаться, бо постійно думала про них і не було спокою.
    2. Мене попереджали не робити того то і того то, бо буде так то.
    Але я зробила ж по-своєму ))) і маю оте ,,буде так то,,. Жалкую, що не прислухалась, навіть дуже. Але для мене це говорить про те, що ну як воно мало статись, то таки мало.
    3. На рік війни в моєму прогнозі була фраза ,,нічого катастрофічного не бачу в цей період,, Мої думки потому:,, Йоптєль! Війна- то не катастрофа?!!!,, але потім подумавши, особисто ж я жива здорова +-) значить не катастрофа.
    3. Було попередження по здоров'ю приділити увагу якійсь області, щоб не було серьйозного. То тут я дуже грузилась і все гадала і навіть була на грані вишукування болячок.
    4. Життя закордоном. Була еміграція і все. Інший астролог сказав, що я як морквина, з землі, де виросла то там і моє місце, туди повернусь. Ми повернулись.
    5. Поради де працювати, щоб розкрити свій потенціал. Теж дуже дивні, бо я в тій сфері нуль нулячий і нема предпосилок. А якщо навчання, то це час, великі вкладення і потім ще велике питання реалізації того. Але вже інший астролог сказав, що нікуди від роботи де я працюю я не дінусь там і працюватиму.
    Якось так.

  • Elenka 18 січня, 10:31 6

    У мене є знайома, все ходила по астрологам. Один дав їй такий прогноз, що в неї супер потенціал, вона супер здібна і все в такому дусі, але вона його не реалізує. Так замість, того, щоб робити щось, для втілення того прогнозу, вона впала в таку дипресію, що пів року сиділа на таблетках і була не зовсім адекватною. То в мене питання, нащо воно то все?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу