Кар'єрна та психологічна консультація.

Всім привіт.

Тема для розмови і дружніх порад .

Зараз дуже багато консультантів, коучів, психологів, що продають свої послуги.

Деякі навіть приймають участь у безкоштовних волонтерських проектах.

Чи є у вас досвід співпраці з такими людьми, саме безкоштовно?

Чи дійсно вони, щось допоможуть вислухають і порадять безкоштовно? Я розумію що більш глибока співпраця має бути за гроші. Бо безкоштовний сир ми всі знаємо тільки де.

Поділіться контактами або програмами, де можна отримати таку мінімальну допомогу.

Мова не йде про психологічну допомогу людям, які опинились у скрутному становищі, стали жертвами насилля чи втратили близьких. Я здебільшого бачу саме такі безкоштовні програми, але мені соромно звертатися і забирати час в цих людей, бо комусь вони більш потрібні, ніж мені.

Я знайшла дуже цікаву серію вебінарів на ютьюбі на цю тему, але там всі розмови і поради для людей які працюють в маркетингу, IT, рекрутингу....наче не існує інших людей. Я зараз відчуваю себе якоюсь відсталою від життя і розгубленою. Не всі ж люди можуть працювати в ІТ або маркетологами і пт.

Дякую за увагу до моєї теми.

 

Темы: Робота і кар*єра


Теги: психолог, робота, консультация, карра, пошук роботи

9 коментарів

  • Wild_fairy 30 жовтня 2022, 21:20 2

    зараз, дійсно, багато коучів і психологів після курсів, будьте обачними. Справжній коуч має мати акредитацію ICF, то досить дороге задоволення. Ось, якщо він має її, хоча б базовий рівень, то він напрацьовую години, може брати недорого, не певна, що задарма, бо ж коучінг не про це, загалом. Але треба бути готовим, що на вас "тренуються", ну хоча б людина, яка дійсно пройшла сертифіковане навчання. Якщо ж такого сертифікату немає, до вас дурять і фаховість такого коуча зводиться до фаховості якоїсь розумяцької подружки або середньоадекватного екстраверта :)

  • Halamanna 30 жовтня 2022, 21:26

    Дякую!

  • Ptasha 30 жовтня 2022, 21:27 2

    Не обов'язково сир в мишеловці, буває і реальна підтримка. Колись давно реєструвалась я на порталі Бачити серцем. Ресурс допомоги батькам, у кого діти з інвалідністю. І забула вже про реєстрацію. На початку осені мені зателефонували, і подарували годину на тиждень спілкування з психологом. Спочатку було ніяково, здавалось, що маю платити. Але мене і досі запевняють , що подарунки бувають, і варто навчитись їх приймати.
    Це мій власний досвід.
    Знаю і інших волонтерів, що допомагають
    психологічно

  • 1 коментар
  • Ptasha 30 жовтня 2022, 21:44

    @Wild_fairy В мене є знайома фінансовий коуч. Раніше в неї був і безкоштовний формат і платний. . Зараз вона залишила лише роботу за оплату. Проте взяла одну людину на свій вибір з гарячих точок, і протягом трьох місяців буде займатися з нею абсолютно безкоштовно. Такий її вибір власного волонтерства

  • Wild_fairy 30 жовтня 2022, 21:46 3

    @Ptasha їй треба наш Кашалот узяти на коучінг, груповий :)

  • Halamanna 31 жовтня 2022, 15:16

    @Wild_fairy Коучінг то є дійсно якась крута штука. Зараз багато кажуть про менторство. Я взагалі не уявляю як це : здрасьте будьте моїм ментором, приділіть мені час на мої пошуки себе/кар'єри, роботи/розвитку і таке інше. А тобі і у відповідь, тааак звичайно давайте поговоримо про це.

  • Alladr 31 жовтня 2022, 09:04 1

    Немає не важливих запитів на сьогодні. Якщо Ваш запит, до прикладу, по розвитку, то Ви б мали більше заробляти, а це підтримка економіки і це також є важливим. Напишіть мені в приват свій запит спробую Вам допомогти.

  • Halamanna 31 жовтня 2022, 15:14

    Дуже дякую, пишу.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу