7 легких фільмів на вихідні

Сьогодні, як і 156 днів поспіль, ми живемо в оточенні поганих, важких і сумних новин. Але щоб мати силу продовжувати боротись (на усіх фронтах) інколи треба ввібрати і щось хороше. Наприклад, переглянути легкий фільм.

Тому у сьогоднішній підбірці 7 нових легких фільмів на вихідні + 2 бонусних мультфільми для перегляду із дітьми.

 

:question:Бачили якийсь із них? Який би ще додали до підбірки? Як завжди, чекаю ваших рекомендацій у коментарях. 

 

1. Переконання (2022) драма, мелодрама

Родина Енн Елліот знаходиться на межі банкрутства. Після семи років розлуки дівчина зустрічає капітана Фредеріка Вентворта, з яким вона колись розірвала заручини.

Тепер колишні закохані мають шанс налагодити стосунки.

 

2. Ідеальне поєднання (2022) комедія, мелодрама

Це романтична історія, де у центрі сюжету виявляється цілеспрямована молода жінка, яка працює менеджером в одній із компаній Лос-Анджелеса. Вона має можливість отримати цінного клієнта з Австралії і вона готова на все заради успіху.

Героїня розробляє цілий план дій та влаштовується працювати на ферму у чужу країну. Поступово вона починає зближуватися із суворим та загадковим місцевим жителем.

 

3. Дорога до НБА (2022) драма, комедія, спорт

Спортивна комедія про баскетбольного скаута-невдаху, який який знаходить потенційну суперзірку.

За сюжетом баскетбольний агент Стенлі Шугармен знаходить в Іспанії талановитого гравця Бо Круза. Стенлі впевнений, що хлопець має зоряний потенціал і феноменальні навички. Разом вони вирушають до Америки, щоб пройти відбір до NBA.

 

4. Лети зі мною (2021) драма, комедія

Молодий багач проводить ночі в клубах, а дні – в ліжку. Його батько, втомившись від витівок хлопця, примушує сина піклуватися про одного зі своїх пацієнтів, 12-річного Маркуса.

Та коли доля зіштовхне їх, життя обох зміняться назавжди.

 

5. Крок у доросле життя (2022) драма, комедія

Повернувшись додому з коледжу, 22-річний Ендрю працює у громадській їдальні. Після барміцви молодшого брата він починає проводити аналогічні заходи для інших.

Так він знайомиться з 29-річною самотньою матір’ю Доміно, яка виховує дочку з аутизмом, Лолу, і допомагає їм.

 

6. Кохання як бестселер (2022) мелодрама, комедія

За сюжетом, англійський письменник-початківець на імʼя Генрі дізнається про те, що його роман став справжнім бестселером у Мексиці.

Як виявилося, своїм успіхом Генрі завдячує норовливій перекладачці Марії, яка вирішила дещо на власний розсуд підправити його сентиментальний опус, додавши туди кілька дуже пікантних та емоційних сцен.

Ці двоє вирушають у спільний тур країною, під час якого Генрі переосмислює власну творчість і мимоволі захоплюється новою знайомою.

 

7. Ніжний бар (2021) драма

Зворушлива драматична історія про дорослішання, знята за мотивами однойменного роману американського письменника Джона Морінгера. 

Події розгортаються у 1970-х роках на південному сході штату Нью-Йорк, на острові Лонг-Айленд. Головний герой – тинейджер Дж. Р. Магуайр, який живе з матір’ю Дороті після того як від них пішов батько.

Поступово у юнака складаються добі стосунки з його рідним дядьком Чарлі, власником невеликої забігайлівки. Хлопчик часто приходить туди в пошуках батька. Втім, спілкування з Чарлі згодом заміняє хлопцеві батьківську увагу.

Мати сповнена рішучості, що Дж. Р. Магуайр стане адвокатом, а дядько заохочує його в прагненні стати в майбутньому успішним письменником.

 

 

+ 2 бонусних мульфільми:

8. Я – панда (2022) мультфільм

Мейлінь — 13-річна школярка китайського походження, яка живе з батьками в Торонто. Імпульсивна і цілеспрямована, вона є відданою фанаткою бой-бенд-гурту «4*Town», а також намагається завжди і в усьому бути першою, щоб догодити своїй вимогливій матері, у тому числі допомагаючи доглядати сімейний храм, де шанується хранителька червоних панд.

Одного ранку Мейлінь виявляє у себе неймовірну здатність, що передається у спадок по жіночій лінії — переживаючи сильні емоції, дівчинка перетворюється на гігантську червону панду...

 

9. Енканто (2021) мультфільм, музикл

Мірабель народилася у чудовій родині. Кожен з її членів мав незвичайні здібності, що дозволяли їм керувати природою та дикими тваринами.

Вони мешкали в невеликому містечку Енканто, прихованому від усього світу в горах. Там чарівна родина могла розвивати свої можливості та допомагати місцевим жителям.

Головна героїня помітно відрізнялася від інших. Вона була позбавлена ​​надприродного дару, тому дівчина була звичайнісінькою людиною. Але одного разу магія її родичів опинилася під загрозою, і тільки вона могла допомогти коханим людям, використовуючи лише допитливий розум, вроджену впертість і невелику частку удачі.

 

- А.

Темы: Серіали і кіно


Теги: кино, фильмы, мультфильмы, фильм

11 коментарів

  • Legendovna 29 липня 2022, 16:34 4

    "Лети за мной"это не оригинал), я как раз хотела посоветовать оригинальный фильм 2017 года "Это чёртово сердце", пр-ва Германии. Очень рекомендую для совместного просмотра с подростками лет 12-14

  • Redaktor 29 липня 2022, 16:43

    Вірно)
    Це французький ремейк.
    Мені теж сподобався оригінал :hugging: Зазвичай, вони завжди кращі за наступні версії.

  • samsanty 29 липня 2022, 18:05 1

    З усіх бачила лише "Кохання як бестселлер" - мені взагалі не сподобалось. Дуже затянуте, головні герої бісять просто, на мій смак не зайшло.

  • Dunya 1 серпня 2022, 23:49

    Так само, великі очікування -повне розчарування

  • Vita__ 29 липня 2022, 18:24 1

    Дорога до НБА, дуже затягнули,але історія цікава.

  • Legendovna 29 липня 2022, 18:59

    "Сила воли"мне понравился про спортсмена, на реальных событиях.

  • Strela84 31 липня 2022, 15:28

    Дякую,дивилась затамувавши подих.
    Сподобався дуже.

  • Wild_fairy 29 липня 2022, 20:32 4

    я під час війни передивилися все що можна і не можна, треба якось написати пост із рекомендаціями.

  • Redaktor 29 липня 2022, 21:48

    Цікаво буде почитати :heart_eyes:

  • Strela84 29 липня 2022, 23:29

    Напишіть.Чекаемо.

  • Redaktor 1 серпня 2022, 13:06 1

    Після вихідних хочеться додати ще один хороший фільм:

    "Пурпурові серця", драма/мелодрама:
    Молода співачка погоджується на фіктивний шлюб із морпіхом, який готується до майбутньої служби, але трагедія призводить до того, що між ними з'являються справжні почуття.

    https://www.youtube.com/watch?v=9k-T6Rbur-E

    Зображення
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу