В субботу 28.03 на Соломенке в Киеве пройдет «Весняний Благодійний ярмарок»

Анонс ярмарки, интересно для жителей Соломенского района (да и любых других, в принципе, тоже)) Думаю, можно хорошо прогуляться самим и детками развлечения обещают! Заодно, благое дело сделать;)

 

28 березня з 12.00 до 16.00 у парку ім. М. Островського (площа Солом’янська, 2) відбудеться «Весняний Благодійний ярмарок». Зібрані кошти будуть використані для ремонту автомобільної техніки, яка буде передана військовим на схід держави. Серед запрошених гостей заходу відомі артисти та громадські діячі району, міста, країни. Участь у ярмарку візьмуть народні артисти України Фемій Мустафаєв і Олександр Василенко. Запрошені до участі відомі актори, солом᾿янці Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв. На відвідувачів ярмарки чекатимуть домашня випічка, виготовлена за оригінальними рецептами; авторські вироби народних майстрів та талановитої молоді району; майстер-класи із виготовлення художніх виробів, зокрема, ляльок-мотанок і ангелят-оберегів; виступи аматорських та професійних колективів району; фото з героями улюблених казок. Охочі зможуть відвідати бібліотечну світлицю, скуштувати солдатську кашу з польової кухні.

 

Організатори заходу — Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація за участю активної громадськості Солом’янського району, а саме: благодійних фондів «Солом’янка» та МБФ «Домики», громадських організацій «Патріотичний рух «Січові стрільці», «Для спільної справи», «Спільна країна». Підтримали акцію Мистецький інститут художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі та студентська рада КНУБА. Солом’янська РДА запрошує мешканців району, громадські організації та волонтерів приєднатися до участі в заході.

Темы: Розваги і прогулянки


Теги: благотворительность, прогулки по киеву, ярмарка

2 коментарі

  • Nikira 28 березня 2015, 00:50

    Исправьте дату в теме

  • Mari_ya 28 березня 2015, 10:18

    Простите, а что не так с датой?

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу